Fay`s stamtavle

Rukrogens Quinna Fay er født den 24/1-2010, er ud af kuld på 3 tæver og 1 han fra kennel Rukrogen i Gørlev.

Mor: Rukrogens Nikoline Pige
Far: Treis Pinherios Matisse.


9 1/2 måned

Tiden går , og Fay er nu en rigtig teenager, næsten 10 måneder gammel. Hun havde sin første løbetur for et par måneder siden, det gik meget meget fint, vi havde næsten ingen problemer, hun holdt sig fint ren, og var nem at have med ude at gå tur, (I SNOR ALTSÅ)  - Vi var spændt på hvordan de store, Rusty og Sille ville være overfor Fay i løbetiden, men ingen problem, Rusty dreng var helt uinteresseret, han er kastereret men syntes alligevel at damehunde er dejlige. Storesøster Sille er bare så sød som hun plejer, og hende og Fay de tager nogle legeture,  med lyd og bid på, drabeligt ser det ud...jeg lægger nogle videoer på blog`en på et senerer tidspunkt.

OG så har vi rigtig fået gang i udstillingen, Fay har gået til ringtræning i en parkeringkælder under Hørsholm Midtpunkt, forfærdeligt sted :-) :-) men kan hunden gå pænt der, kan den gå alle steder. Efter 3 gange kunne jeg klart mærke forskel, Fay gik meget bedre, så vi skal bare træne. Hun står perfekt på bordet, og er ligeglad med hvem som kigger på hende, men vi skal lige have styr på de "franske andefødder. 

Vi har nu en hverdag med 3 hunde, og Fay er helt tilpasset rutiner, kommandoer, og kender sin plads. Men det kan godt smutte en gang imellem, især tror hun at hun kan starte balladen, også se totalt udskyldig når der vanker skideballer, men hun er gennemskuet. 

Når hvor efterår går mod vinter skal vi igang med sportræning så vi kan gå op til brugsprøve til foråret, Fay elsker skoven og tager nemt færd og følger sporet, så det skal vi nok få lært hende. Og storebror Rusty er helt sikker med på den idé med sportræning, for så får han jo også sit schweissspor at gå, så han ikke helt taber terræn med de øvelse, selvom man er 7 1/2 år, så er styrke og konditionen på plads.

Fay er også i god figur, hun er velbygget, gode muskler, og skal bare lige have lidt mere talje, dvs tabe en
400-600 gram hen over vinteren :-)  Kampvægt lige pt er 8.9 kg