Fay`s stamtavle

Rukrogens Quinna Fay er født den 24/1-2010, er ud af kuld på 3 tæver og 1 han fra kennel Rukrogen i Gørlev.

Mor: Rukrogens Nikoline Pige
Far: Treis Pinherios Matisse.


4 måneder

Vores lille hunde baby er nu blevet 4 måneder, en fin lille gravbasse pige, og godt på vej til at blive helt sin egen.....Sover stadig sødt i sengen hos mor og far om natten, men om dagen fuld fart på, stor selvtillid, og er allerede kvik, man kan ikke snyde den lille princess. -  Dagene går i faste rammer, Fay kan være alene hjemme et par timer nu - og sikken skuespiller :-) hun hyler ynkeligt når man kommer hjem igen, hvor er vi altså onde , men "ingen kære mor" hun skal altså lære at være alene hjemme, og de 2 store er der også.
Vi får ikke trænet så meget lydighed med hende, men hun følger flokken når vi er ude, og kommer prompte på indkald, og ellers så masser af miljø træning, møder nye hunde,  hilser på folk vi møder på vores vej, og er med i alt hvad vi laver. I sommerhus, til fødselsdag, i gågaden, på arbejde.
Fay er så stor nu at hun går fint med på eftermiddagsturen på 3-4 km i terræn og der bliver støvet rundt.
Appetiten fejler ikke noget,  wupti, tabes der noget på gulvet, eller er de 2 andre lidt sløve i opstart hvis vi kaster "søge guffer" , så har Fay støvsuget det hele.  Hun får nu mad 2 gange om dagen,  og så må vi se om hvalpefedtet ikke stille og roligt falder af.   Vægt 4 mdr. = 6.5 kg