Fay`s stamtavle

Rukrogens Quinna Fay er født den 24/1-2010, er ud af kuld på 3 tæver og 1 han fra kennel Rukrogen i Gørlev.

Mor: Rukrogens Nikoline Pige
Far: Treis Pinherios Matisse.


12 uger

Så Fay 3 måneder gammel, og har nu boet hos os i snart 5 uger.
En typisk uge for Fay ser sådan ud:  Mandag med mor på arbejde, man sover så fint efter en hård weekend med sommerhus eller andre aktiviteter. Tirsdag, er Fay i hundedagpleje,  med gåtur og leg med Mie. Onsdag arbejder far hjemme, Så Fay er sammen med Sille og Rusty hele dagen. Torsdag arbejder mor hjemme, skal være stille om formiddagen, men ellers er vi i haven om eftermiddagen.    Torsdag aften er der hvalpetræning, Fay er lærenem, og kan mange kommandoer, Sit, Kom, Stå, Nej, Giv pote, og Alberte (som er en af Fay`s bedste menneske venner) har lige lært hende at når man siger "snore" så drejer hun rund i ring.  Så flot......
Fredag......er Fay i dagpleje, hjemme eller med på arbejde som det nu passer.

Nu det alvor, vi har fået okseblod i fryseren, så Fay skal så småt til at træne lidt spor, det glæder vi os til, kan fornemme at hun er meget interesseret i at støve rundt.

Vi starter i DGK i maj til hvalpetræning, og lidt ringtræning, lære at gå pænt til udstilling.  Så et travlt forår.
Fay er vokset godt, var til 12 mdr vaccination, vores dyrelæge sagde hun har en god krop, kønne øje og et godt temperament, jammen kan vi forlange mere :-) Vægt 12 uger = 4.5 kg  (fordelt smukt)