Fay`s stamtavle

Rukrogens Quinna Fay er født den 24/1-2010, er ud af kuld på 3 tæver og 1 han fra kennel Rukrogen i Gørlev.

Mor: Rukrogens Nikoline Pige
Far: Treis Pinherios Matisse.


6 måneder

Det er utroligt, vores lille Fay pige er nu 6 mdr. og de sidste par måneder er bare fløjet afsted.  Fay er vokset nu til en smuk og velbygget gravhunde pige, hun er stor, og meget muskeløs, super flot pels og det skønneste hoved og udtryk man kan tænke sig.  Hun har være på sin første uofficel udstilling, Gørlev skue den 10. juli, og fik en flot kritik af dommer Henny Andersen.  Særdeles lovende. 1 vinder i baby klassen, og fik 3. plads i store ring (BIR).
Det var en meget varm dag, men gik fint, og nu skal vi træne til DKK Ballerup i september.

Fay og hendes airedale søskende Rusty og Sille har det rigtig godt sammen, og det er nemt nu at gå med 3 hunde i flex line. Fay går også fint løs og følger flokken, vi skal igang 16/8 med at træne lydighed på fortsætter holdet.

Fay har haft en dejlig sommerferie, vi har været i sommerhus, og hun har været ude at bade, og rundt på tur i sommerlandet.  Fay elsker alt andet end sin hundemad, hun er dog på vej til at få fin talje :-) , meeen vi skal da stadig passe lidt på, så nogle dage må den lille "dame" sulte, når hun ikke vil spise sin tørfoder.
Vægt var først 8,3 kg. MEN nu kontrolvejet til 7.8 kg :-) ....fit for fight snart .....